miercuri, 15 decembrie 2010

INITIERE in HERMETISM

INITIERE in HERMETISM sau Calea adevaratului Adept
Un curs de instruire in teoria si practica Magiei

Autor: Franz Bardon

"Fara indoiala ca fiecare iubitor de adevar si cunoastere autentica a cautat in van ani de-a randul, daca nu toata viata pentru a gasi o metoda sigura de pregatire spirituala.
Dorinta fierbinte pentru acest nobil scop a facut ca omul sa adune neincetat gramezi de carti, de ici de colo, presupuse a fi cele mai bune, dar care cele mai multe sunt lipsite de valoare practica reala.
Nici unul, cu toate acestea, din toti cautatorii nu a inteles nimic din toate cartile adunate in cursul timpului si scopul propus atat de fervent s-a estompat din ce in ce mai mult.
In afara de asta, nimeni nu i-a putut raspunde cu incredere la intrebarile lui presante, daca sau nu, calea aleasa a fost cea corecta in cazul lui.
Chiar in acest timp Providenta Divina a decis sa ajute pe toti cautatorii inarmati cu rabdare tenace sa afle intelesul si calea pentru propria dezvoltare spirituala.
Prin aceasta carte metodele universale sunt date in mainile umanitatii de catre un inalt initiat ales de Providenta Divina pentru aceasta insarcinare speciala.
Se poate spune fara exagerare ca niciodata inainte, nu au mai fost accesibile publicului aceste metode magice complete."
...
Click aici daca doresti sa citesti sau sa descarci aceasta carte !!!

Niciun comentariu: