duminică, 19 decembrie 2010

Si Biblia are totusi dreptate

Si Biblia are totusi dreptate
Autor: WERNER KELLER


Cartea lui Werner Keller „ŞI BIBLIA ARE TOTUŞI DREPTATE” este fără îndoială cea mai populară carte în ce priveşte confirmarea adevărurilor biblice.
Din anul 1955, când a apărut pentru prima dată, ea a fost tradusă în 24 de limbi şi tipărită în peste zece milioane de exemplare.
Meritele ei deosebite stau în special în sublinierea dovezilor arheologice şi a datelor istorice care arată încă odată că relatările Bibliei sunt fapte reale şi nu rodul imaginaţiei omeneşti sau poveşti transmise din generaţie în generaţie.
Werner Keller nu face parte din acei credincioşi care acceptă mai presus de toate lucrările şi planul lui Dumnezeu, ci se situează pe poziţia omului de ştiinţă, cercetând documente referitoare la săpături arheologice, ascultând părerile specialiştilor şi trăgând în cele din urmă concluziile fereşti.
De aici şi tendinţa de a explica „ştiinţific” chiar şi lucrurile care nu pot fi explicate - cum sunt minunile lui Dumnezeu.
Explicaţiile sale, uneori forţate, tocmai din dorinţa de a dovedi faptele istorice, dau impresia că autorul nu mai este dispus să lase nici un loc intervenţiei divine în mersul istoriei.
Potrivit acestei concepţii ni se demonstrează că evenimentele din Biblie - confirmate de descoperirile arheologice din epoca modernă, au avut loc fie prin simpla întâmplare, fie prin interacţiunea firească a legilor naturii.
...
Click aici daca doresti sa citesti sau sa descarci aceasta carte !!!

Niciun comentariu: