marți, 14 decembrie 2010

TELEPATIE. GHID PRACTIC de telepatie

TELEPATIE
GHID PRACTIC de telepatie







 
Telepatia este un fenomen paranormal a cărui existenţă am putut-o constata fiecare dintre noi atunci când, gândindu-ne la o persoană, am realizat că aceasta ne priveşte sau că, simultan cu altcineva, am reflectat la acelaşi lucru. Desigur, se poate vorbi de transmisii telepatice mult mai complexe, care s-au realizat la distanţe extrem de mari, începând cu mesaje şi terminând cu desene complicate.
Existenţa acestei manifestări nu mai poate fi astăzi negată, chiar dacă explicarea ei depăşeşte capacitatea noastră de înţelegere.
Telepatia este un subiect care i-a fascinat întotdeauna pe oameni. Răspunzând acestui deziderat, autorul a scris un adevărat ghid al transmiterii gândurilor – cartea de faţă.
 
Experimentele pe care autorul ni le propune permit familiarizarea celor interesaţi cu secretele acestei discipline ce constituie unul din fundamentele parapsihologiei. Surprinzător, după parcurgerea acestei lucrări, mulţi cititori vor descoperi că au neaşteptate însuşiri telepatice.

Un comentariu:

rap spunea...

Publicarea acestui material este un abuz si incalca grosolan legea dreptului de autor. CORIOLAN si site-ul care-i gazduieste materialul vor fi actionati in judecata!