marți, 14 decembrie 2010

UNDELE GANDULUI

UNDELE GANDULUI
Manual practic de telepatie provocată

Autor: Albert Leprince

Cartea de fata este de-a dreptul extraordinara!
Nu este un SF, dar in anumite privinte se poate spune ca depaseste chiar fictiunea...
Scrisa in 1939, ea depaseste actualitatea.
Extraordinarul cartii consta in descoperirile facute de dr.Calligaris docent in neuropatologie la Universitatea din Roma, in cadrul unui sfert de veac de cercetari asidue, constand in evidentierea legaturii intre creier, organele interne si anumite zone si puncte ale pielii, denumite "placi psihocutanate" care determina reactii specifice la subiectii la care acestea au fast "sensibilizate" printr-o tehnica descoperita si expusa de autor. Se pot determina astfel, sentimente, ganduri si vise specifice, functie de placile respective sensibilizate.
In afara de acestea, dr. Calligaris a evidentiat existenta altor placi psihocutanate, care aduc pe omul obisnuit la nivelul mediumilor si clarvazatorilor (printr-un mic tratament), capabili de televedere si teleauditie, de citire a gandurilor unui subiect, telepatie, premonitie, cunoasterea trecutului unei persoane, vederea aurelor, telediagnosticul bolii (adica diagnosticul bolii la indiferent de distanta), etc.,
Senzational este faptul ca aceste fenomene provocate la omul obisnuit da erori mai mici decat in cazurile mediumilor si clavazatorilor naturali (spontani).

Niciun comentariu: